sushi-shop
sushi-shop
sushi-shop
sushi-shop

Tojiro ZEN KASZTAN
Ekstremalnie ostre, a przy tym niezwykle piękne noże.

Zgodnie z filozofią Zen, której nazwę noże zapożyczyły, twórcy skupili się na rzeczach najważniejszych - wysokiej jakości stali i ergonomii. Ostrze noża jest trzywarstwowe. Rdzeń ze stali kobaltowej VG-10 o twardości 60º w skali Rockwella laminowany jest warstwami miękkiej, nierdzewnej stali chromowej.


Tojiro ZEN KASZTAN

Mały nóż do obierania.

Tojiro ZEN KASZTAN

Nóż do obierania.

Tojiro ZEN KASZTAN

Petty knife

Tojiro ZEN KASZTAN

Gyuto

Tojiro ZEN KASZTAN

Gyuto

Tojiro ZEN KASZTAN

Gyuto

Tojiro ZEN KASZTAN

Santoku

Tojiro ZEN KASZTAN

Nóż do warzyw

Tojiro ZEN KASZTAN

Nóż do filetowania

Tojiro ZEN KASZTAN

Ajikiri czyli mały nóż Deba

Tojiro ZEN KASZTAN

Do filetowania całych ryb

Tojiro ZEN KASZTAN

Nóż do sushi i sashimi