sushi-shop
sushi-shop
sushi-shop

Tojiro DP 3 warstwy Eco
Długotrwała ostrość

Modele klasy podstawowej z trzech warstw stali przekonają Cię o Japońskiej jakości.
Rdzeń składa się z warstwy węglowej stali VG-10. To dzięki tej twardej stali zapewnione są doskonałe właściwości tnące noża. Dwie zewnętrzne warstwy składają się z 13-chrome stali, stali miękkiej , która chroni bardzo twardy rdzeń. Dzięki temu zestawieniu otrzymujemy stal o wysokiej wytrzymałości, długotrwałej ostrości, która jest równocześnie łatwa do ponownego zaostrzenia. Ostrze wykonane jest ze stali nierdzewnej.
Uchwyt wykonany jest z bardzo trwałego i przyjaznego dla środowiska drewna ekologicznego.


Tojiro DP Petty Knife

Mały nóż do owoców i warzyw

Tojiro DP Gyuto

Nóż Szefa kuchni

Tojiro DP Santoku

Nóż uniwersalny

Tojiro DP Nakiri

Do krojenia warzyw i ziół